Nu åker vi och spelar golf i Portugal – Häng med du också!

Skördetid – möt hösten med bär, frukter och grönska
augusti 16, 2016
Följ med oss!
maj 4, 2017

Det börjar närma sig golfresan till Portugal och jag ser verkligen fram emot att åka dit.  Royal Obidos Spa & Golf resort där vi ska bo är en fantastisk anläggning med ett litet hotell (endast 39 rum) och en egen 18-håls bana, Royal Obidos GC.

Ola Marlene

Hotellet är personligt, lyxigt och har en mycket hög service. Anläggningen blev vald till Europas bästa Golfresort 2015. Under resan blir det golfträning med fantastiska Jenny Hagman och det blir även en föreläsning om mental styrka där Jenny ger dig tips och råd om hur du håller i gång under lågsäsongen både fysiskt och mentalt.

Med på resan är arrangören Ola Lauritzon (GI-gurun med hela svenska folket) och jag som näringsexpert och ”gröna smoothies drottningen” som ger dig tips och råd om hur du håller energin uppe under rundan. har satt maxantalet till 15 personer och det finns några platser kvar! Om du har frågor och funderingar kan du också ringa Jenny Hagman direkt på 070 631 17 43. Hoppas vi ses där! Klicka Här… så får du ännu mer informationJenny Hagman

 

 

Comments are closed.