Gröna Juicer & Smoothies

Turboladda kroppen med rå energi!

Börja ett grönare, friskare liv!

Färska, hemmagjorda juicer och smoothies är riktiga hälsobomber. När du pressar eller mixar grönsaker, frukt och bär blir näringsämnena lättare för kroppen att ta upp, och du får i dig mängder av antioxidanter, klorofyll, vitaminer, mineraler, enzymer och fibrer. Hemmagjorda gröna juicer och smoothies innehåller inga onaturliga konserveringsämnen, smaker eller färgämnen, och de ger massor av positiva hälsoeffekter.

Här får du recept, tips, motivation och inspiration så att du kan förvandla grönsaker, frukt och bär till supernyttiga, läckra juicer och smoothies. Är du redo att maxa din hälsa och turboladda kroppen med rå energi?

Boken innehåller cirka 100 recept på nyttiga juicer och smoothies, men det är också en gedigen kunskapskälla om olika näringsämnen. Här listas även sockerinnehåll för olika frukter så att man lär sig vilka frukter man ska vara mer försiktig med när man blandar juice efter eget recept. Utöver detta får man också grundliga genomgångar av t.ex. detoxkurer och fasta. Boken innehåller även kaloriberäknade recept för de som följer 5:2-dieten.

Att göra juice och smoothies är ett oslagbart sätt att få i sig stora mängder grönt. Att knapra i sig en påse morötter kan vara mödosamt, men att dricka dem går betydligt snabbare. Dessutom, när frukt och grönsaker finfördelas kan kroppen snabbare och lättare tillgodogöra sig näringsämnena. Författarinnan Marlene Gustawson är kostrådgivare och näringsterapeut med många års juicande bakom sig.

Harmoniska Hormoner!

Jag och Lotten är jätteglada för att vi under våren 2012 kommer ut med vår nya bok ”Harmoniska Hormoner” som är en bok för kvinna 40 + och som handlar om hur man kan öka sin vitalitet med kost, näringstillskott och örter.

I boken ger vi tips på hur man kan förändra gamla invanda mönster. Vi tror att det behöver minst 21 dagar innan nya vanor sitter, därför har vi också komponerat en 21-dagarsmeny där tipsar om hur du ska tänka, leva, sova, motionera, äta och stärka dig med örter dag för dag.

Marlenes förra bok Livet är en fest är en GI Kokbok och handlar om konsten att fylla varje dag med små äventyr, fånga dagen och

njuta av livet fullt ut samtidigt som vi värnar om kroppen. Boken innehåller över 150 spännande recept baserat på hälsosamma och tillgängliga råvaror som passar till varje tänkbart tillfälle, alla dagar, dygnet runt, året om. Här förenas hälsa med att njuta av livet.

Här kan du förbeställa boken: Harmoniska hormoner

Livet är en fest kan beställas via hemsidan och kostar just nu bara 150 kr! Frakt tillkommer. Beställ genom att skicka ett mail till mig. Adressen hittar du här.